"Метълът" Тома направи истински дует с Азис. Виж видео!

Тома гостува на Азис и пя с него
10 юни 2008 11:04,
63
"Метълът" Тома направи истински дует с Азис. Виж видео!
Тома. Снимка: Булфото

Тома, който само преди седмица спечели второто издание на Music Idol, реши, че "запазената марка" си е запазена марка и без свян гостува в "Шоуто на Азис", където изпя в дует с водещия "Обичам Те".

Забавното в случая е, че момчето, което три месеца поред декламираше от телевизора, че е метъл, веднага след излизането си от шоуто като победител, реши да се представи точно с тази песен.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Милен преди 15 години
Никакъв метал не е тоя... Рокаджия може да е, но е далече от метал музиката!!! Незабравяйте, че вече има договор и друг му дърпа конците... Каквото му кажат това ще пее... Ето затова аз харесвам ИСТИНСКИТЕ МЕТАЛ ГРУПИ, те са независими, ентусиасти които пробиват (макар и трудно)... Без такива простотии от типа на "МИ", "Пей с мен" и други щуротии! А да не говорим за чалгаджиите, които са... Абе в България живеем все пак, не го забравяйте!
2
0
 
0
 
! Отговори
Метъл форевър преди 15 години
Хора това е рок варианта ...леко сега момчето още си е метал..това че пропял малко с чалгарин не е лесно иска се хареса на всички от началото нормално е.Не го съдете той сам ще осъзнае колко се е изложил с "Дуетчето" с Газисчо.
1
0
 
0
 
! Отговори
edna jena преди 15 години
Така е в България.